Häiriö

Syö kuin pikkulintu - seitsemän kertaa oman painonsa verran


Tarinaa siitä, kuinka ruoka on muuttunut elämän tärkeimmäksi asiaksi

Nimi: Varpunen
Sijainti: Finland

5.7.05

Kuukauden lopputulos: +0,1 kg

Viime viikon torstai:

Jäätelö
Kaksi lakua ja vanha auto
Pähkinöitä, ehkä noin kourallinen
Viisi lonkeroa
Oksensin

Yhteenvetona todettakoon, että kuukausi oli kuitenkin bulimisen käyttäytymisen kannalta aika hillitty. Suurena ylpeyden aiheena kolmiviikkoinen tauko, jollaista ei olekaan ainakaan vuoteen tätä ennen nähty. Luettelointi loppuu tähän (ihan jo sen takia, etten muista, mitä kaikkea tulikaan viikonloppuna syötyä), mutta syömisajatuksia ehkä päivittyy silloin tällöin. Saa nyt nähdä.

Huomenna alkaa luultavasti paastoaminen, kun Kiwikään ei ole syöttämässä ja vahtimassa. Tai sitten hillitön ahmimis-oksentamis-kierre. Tai sitten olen kasvanut ihmisenä ja pystyn huolehtimaan itsestäni.

Ainakin nyt on todistettu, ettei paino ehkä nousekaan tähtitieteellisiin lukemiin, vaikka yrittäisikin syödä normaalisti. Jos sen vain saisi pidettyä mielessä...

Kiitos noin yhdelle lukijalleni, ja toivottavasti hyvästit mahdollisimman pitkäksi aikaa.

2 Comments:

Blogger Ruby said...

Miten näin kiinnostavalla blogilla voi olla vain muutama lukija :O Itse ainakin luen hyvinkin suurella mielenkiinnolla kirjoituksiasi..

5/7/05 21:59  
Anonymous Anonyymi said...

Minäkin luen! Itse ortoreksiaa, anoreksiaa, bulimiaa ja määrittämätöntä syömishäiriötä sairastaneena ymmärrän sinua todella hyvin. Tekstissäsi on hyvää pohdintaa ja vähintäänkin pohjalla aina paranemismyönteisyys.

Itsekään en ole vielä terve.
Toivon sinulle paranemista. Muuten elämästä menee paljon sivu suun.

18/7/06 19:23  

Lähetä kommentti

<< Home