Häiriö

Syö kuin pikkulintu - seitsemän kertaa oman painonsa verran


Tarinaa siitä, kuinka ruoka on muuttunut elämän tärkeimmäksi asiaksi

Nimi: Varpunen
Sijainti: Finland

31.7.05

Viime viikon keskiviikkona ja torstaina söin vähänlaisesti. Pari palaa leipää, pari karkkia, ehkä jäätelö jossain vaiheessa, en muista (hienoa!). Torstaina elokuviin tosin ostin irtokarkkeja, mutta onnistuin kerrankin olemaan ostamatta kolmensadan gramman jättisäkillistä. Eikä se vaadi muuta kuin sen, että ottaa jokaista lajia yhden tai kaksi, kokonaisen kauhallisen sijaan. Ei elokuvissa kuitenkaan lopulta siihen syömiseen niin kiinnitä huomiota, että muistaisi, montako mitäkin on syönyt.

Perjantaiaamuna päätin tietenkin olla syömättä koko päivän ja olla juomatta alkoholia. Päätös piti melkein kauppaan asti, kunnes ehdotin Kiwille, että voisi tehdä yhtä tiettyä fetajuusto-pastamössöä. Minkähän takia kesäisin iskee aivan järkyttävä fetajuuston himo vähän väliä? Siihen päälle vielä jäätelöä, karkkia, leipää, lonkeroa ja keskellä yötä kännisyömisenä melkein kokonainen pakastepitsa. Olisin oksentanut, jos en olisi ollut seurassa koko aikaa.

Lauantaina päätin, että kipeänä saa syödä. Tosin en viitsinyt pakottaa Kiwiä kauppaan mielihalujeni takia ja päädyin oikea ruoka - leipä -linjalle. Hyvä ratkaisu.

Sunnuntaina oli jo sen verran terve olo, että pääsi tyhjentämään kauppaa. Loppujen lopuksi en ostanut kuin purkillisen jäätelöä, joka sekin oli jotain kevytmallista, ja jonkun pienehkön suklaapatukan, mutta vein kyllä osani Kiwin juustonaksuista. Lisäksi söin taas kerran sen kokkauksia, mutta niistä voi ajoittain melkein laskea energiamäärän menevän chilistä toipumiseen. Joka tapauksessa oksensin lopulta. Mikähän lie oli sekin tekosyy, jolla lähdin käymään omassa asunnossani sen aikaa?

Maanantainvastaisena yönä heitin ihan vitsinä, että tänä maanantaina en aloitakaan laihdutuskuuria. Kaupunkireissulla söinkin kaikenlaista pientä (mm. taas leffakarkkeja, toimi muuten tälläkin kertaa). Parin lonkeron jälkeen tiesin jo, että oksentaisin kotiinpäästyäni, joten hain vielä patongin mukaan. Sen syötyäni lähdin kuitenkin käymään Kiwilla ja siellä sen kanssa oleskellessa päätin moneen kertaa oksentavani/olevani oksentamatta. Lopulta, kun Kiwi tuli huonovointiseksi, säikähdin ja aivoni iskivät välittömästi sen tutun "Et sinäkään ansaitse olla terve. Oksenna, paastoa!" -käskyn päälle ja oksensin heti, kun sain Kiwin pois kylppäristä ja oven lukkoon. Paniikissa jätin Kiwin yksinään toipumaan, ja siirryin takaisin omaan asuntoon oksentamaan lisää. Tosin pitkällisen jahkaamisen myötä siitä ei juurikaan ollut hyötyä.

Tiistaina riitelin Kiwin kanssa ensimmäistä kertaa kunnolla, ja syöminen jäi tietenkin väliin kokonaan. Illalla kuitenkin lähdettiin parille ja mielestäni urhoollisesti join kolme lonkeroa (mitä ihmeen urhoollista on alkoholin juomisessa). Jos jotain hyvää syömisviallisessa päässä on, niin se, että välillä tulee rajoitettua juomista kalorikammon takia. Parempana päivänä olisin ollut huomattavan kännissä pilkun aikaan.

Keskiviikko meni siedettävästi. Söin pitsaa kaikessa rauhassa, Kiwi oli tuonut minulle jäätelön kaupasta nukkuessani, jonka syöminen ei myöskään tuntunut pahalta. Iltakävelyllä tosin jano herätti suklaanhimon ja ostin jäätelön ja suklaapatukan, mutta loppujen lopuksi en kehittänyt niistäkään isompaa katastrofia.

Torstaina päätettiin vetää päiväkännit, jotka venyivät sitten iltakänneiksi tuttuun tapaan. Kävimme porukalla syömässä wingsejä. Ensimmäistä kertaa niin, että minäkin söin. Seurassa syöminen pelotti edelleen, ja hidastelin syödessäni tarkoituksella (pureskelin jopa luita), etten näyttäisi siltä, että pystyn ahmimaan enemmän kuin itseäni kaksi kertaa isommat miehet. Jossain vaiheessa tajusinkin, ettei oikeastaan ole enää nälkä, enkä pääse mihinkään oksentamaankaan, joten voisin lahjoittaa muutamat jäljellä olevat yleiseen käyttöön. Pitäisiköhän oikeasti ruveta pysyvästi pureskelemaankin ruokaa, eikä vain survoa sitä sisuksiinsa niin nopeasti kuin menee?

Torstaiyönä Haukan katkeruus sitten hyökkäsi minua vastaan. "btw, kaikki ne kerrat kun sanoin 'etsä oo lihava' jne. paskaa mä puhuin, tekee ihan hyvää että oksentelet about kaiken mitä syöt, oot melkein päässy inhimillisiin mittoihin jo" Todella kannustavaa. Onneksi tuohon liitteeksi tulleet toivotukset omaan oksennukseeni tukehtumisesta ja syyllistäminen sillä, että se on syönyt vain pitsan, lautasellisen jauhelihakeittoa ja neljä paahtoleipää kolmessa päivässä (kuulostaakin sopivalta kahden viikon ruokalistalta), saivat minut humalankin läpi tajuamaan, että kyseessä ei ole kuin yritys loukata niin paljon kuin mahdollista. Ei onnistunut. Kiwi tosin tuki ihailtavasti. "Sehän on melkein kuin vitsailis syövällä." Ei nyt ehkä ihan, mutta aavistuksen liian vakava asia kuitenkin.

Perjantaina muuttoa ja krapulaa. Leipää, pala Kiwin pitsaa, lisää leipää, grillatessa majoneesipohjaista kirjolohisalaattia, pari palaa possunpihvistä, kalja ja lisää leipää. Pitäisi alkaa leipälakkoon. En edes ajatellut oksentamista. Outoa.

Lauantaina yritin ottaa Kiwin poissaolosta hyötyä ja olla taas kerran syömättä, mutta kun illan ohjelmaksi selkiintyi päihdepitoiset aktiviteetit, päätin ostaa kaupasta pitsan. Illan mittaan meni sitten maissilastujakin jonkinmoinen kasa, mutta en sentään syönyt koko pussillista ihan yksin.

Tänään huomasin ilokseni, että koko viikon painosaldo menee negatiiviselle puolelle. Mitähän jos seuraavanakin maanantaina huomennakin tekisi laihduttamattomuuspäätöksen? Tänään tosin pitäisi syödä vielä jotain kahden leivän ja muutaman juustonaksun lisäksi, ettei sortuisi ahmimaan.

Käänteinen psykologia muuten melkein toimii. Haukan tarkoituksena oli loukata minua niin pahasti, että ajautuisin hirveään ahmimis-oksentamis-kierteeseen. Ensimmäinen ajatus siihen oli tietenkin "Laihdutan itseni olemattomiin, sittenpähän näkee!", mutta vähitellen päähäni on alkanut putkahdella myös sellaisia ajatuksia kuin "Minä ansaitsen olla terve." "Mitä vitun väliä sillä on, mitä Haukka ajattelee? Kiwille kelpaan varsin loistavasti ja ehkä joskus itsellenikin." ja "Ihan piruuttani voisin olla kaikessa rauhassa normaalipainoinen ja tervepäinen. Oppisipahan sekin, ettei minua noin helposti saa raiteiltaan."

Kaiken lisäksi tekisi mieli opiskella, käydä lääkärissä valittamassa ainakin kuukautisten puuttumisesta ja laittaa asunto lopultakin asuttavaan kuntoon. Toivottavasti tämä tunne ei ihan heti mene pois.

1 Comments:

Blogger davelando0970 said...

='Brand New News Fr0m The Timber Industry!!'=

========Latest Profile==========
Energy & Asset Technology, Inc. (EGTY)
Current Price $0.15
================================

Recognize this undiscovered gem which is poised to jump!!

Please read the following Announcement in its Entierty and
Consider the Possibilities�
Watch this One to Trad,e!

Because, EGTY has secured the global rights to market
genetically enhanced fast growing, hard-wood trees!

EGTY trading volume is beginning to surge with landslide Announcement.
The value of this Stoc,k appears poised for growth! This one will not
remain on the ground floor for long.

KEEP READING!!!!!!!!!!!!!!!

===============
"BREAKING NEWS"
===============

-Energy and Asset Technology, Inc. (EGTY) owns a global license to market
the genetically enhanced Global Cedar growth trees, with plans to
REVOLUTIONIZE the forest-timber industry.

These newly enhanced Globa| Cedar trees require only 9-12 years of growth
before they can be harvested for lumber, whereas worldwide growth time for
lumber is 30-50 years.

Other than growing at an astonishing rate, the Global Cedar has a number
of other benefits. Its natural elements make it resistant to termites, and
the lack of oils and sap found in the wood make it resistant to forest fire,
ensuring higher returns on investments.
T
he wood is very lightweight and strong, lighter than Poplar and over twice
as strong as Balsa, which makes it great for construction. It also has
the unique ability to regrow itself from the stump, minimizing the land and
time to replant and develop new root systems.

Based on current resources and agreements, EGTY projects revenues of $140
Million with an approximate profit margin of 40% for each 9-year cycle. With
anticipated growth, EGTY is expected to challenge Deltic Timber Corp. during
its initial 9-year cycle.

Deltic Timber Corp. currently trades at over $38.00 a share with about $153
Million in revenues. As the reputation and demand for the Global Cedar tree
continues to grow around the world EGTY believes additional multi-million
dollar agreements will be forthcoming. The Global Cedar nursery has produced
about 100,000 infant plants and is developing a production growth target of
250,000 infant plants per month.

Energy and Asset Technology is currently in negotiations with land and business
owners in New Zealand, Greece and Malaysia regarding the purchase of their popular
and profitable fast growing infant tree plants. Inquiries from the governments of
Brazil and Ecuador are also being evaluated.

Conclusion:

The examples above show the Awesome, Earning Potential of little
known Companies That Explode onto Investor�s Radar Screens.
This s-t0ck will not be a Secret for long. Then You May Feel the Desire to Act Right
Now! And Please Watch This One Trade!!


GO EGTY!


All statements made are our express opinion only and should be treated as such.
We may own, take position and sell any securities mentioned at any time. Any
statements that express or involve discussions with respect to predictions,
goals, expectations, beliefs, plans, projections, object'ives, assumptions or
future events or perfo'rmance are not
statements of historical fact and may be
"forward,|ooking statements." forward,|ooking statements are based on expectations,
estimates and projections at the time the statements are made that involve a number
of risks and uncertainties which could cause actual results or events to differ
materially from those presently anticipated. This newsletter was paid $3,000 from
third party (IR Marketing). Forward,|ooking statements in this action may be identified
through the use of words such as: "pr0jects", "f0resee", "expects". in compliance with
Se'ction 17. {b), we disclose the holding of EGTY shares prior to the publication of
this report. Be aware of an inherent conflict of interest resulting from such holdings
due to our intent to profit from the liquidation of these shares. Shar,es may be sold
at any time, even after positive statements have been made regarding the above company.
Since we own shares, there is an inherent conflict of interest in our statements and
opinions. Readers of this publication are cautioned not
to place undue reliance on
forward,|ooking statements, which are based on certain assumptions and expectations
involving various risks and uncertainties that could cause results to differ materially
from those set forth in the forward- looking statements. This is not solicitation to
buy or sell st-0cks, this text is or informational purpose only and you should seek
professional advice from registered financial advisor before you do anything related
with buying or selling st0ck-s, penny st'0cks are very high risk and you can lose your
entire inves,tment.

19/8/05 13:36  

Lähetä kommentti

<< Home